KunstUitleen Zoeterwoude

KunstUitleen Zoeterwoude

KunstUitleen Zoeterwoude, een initiatief van de Stichting Kunst en Cultuur Zoeterwoude, wil kunst laagdrempelig beschikbaar maken voor het publiek en een podium bieden aan Zoeterwoudse kunstenaars. Wanneer we terugkijken op wat er tijdens onze KunstRoutes allemaal te zien was, dan kunt u ook bij de KunstUitleen een zeer divers aanbod verwachten van hoge kwaliteit. Mocht u ooit iets gezien hebben waarvan u dacht ‘zoiets wil ik ook wel aan de muur hebben …’ aarzel niet en kom kijken.
De getoonde stukken zijn te huur voor een periode van zes of twaalf maanden. Voor de kosten hoeft u het niet te laten. We hanteren een laag maandtarief gecombineerd met aantrekkelijke aankoopvoorwaarden.

Onderstaande selectie geeft u een indruk wat er te huur/koop is. De volledige collectie zullen wij enkele keren per jaar tentoonstellen in het CultuurHuis Zoeterwoude, Dorpsstaat 19. Daar kunt u alle kunstwerken bekijken, informatie en advies krijgen m.b.t. de kunstwerken. Wij zullen u via de pers, mail en onze nieuwsbrieven informeren over de kijkdagen. Voor overige informatie kunt u mailen naar tinyvanvelzen.1@kpnmail.nl of bellen 071-580 22 12.

Het huren van een kunstwerk is uitsluitend mogelijk na het betalen, eenmalig, van een inschrijfgeld van € 12,- voor particulieren en € 36,- voor bedrijven.
Het tarief voor het huren van een kunstwerk wordt bepaald door de waarde van het desbetreffende object. Er zijn drie prijsklassen: A: met een huurprijs van € 5,- per maand voor werken met een waarde tot € 500,-. B: met een huurprijs van € 10,- per maand voor werken met een waarde tot € 1000,-. C: met een huurprijs van € 15,- per maand voor werken met een waarde boven € 1000,-. Hiermee steunt u financieel zowel de Zoeterwoudse kunstenaars als de Stichting Kunst en Cultuur Zoeterwoude.

Bekijk hier onze collectie (selecteer pagina’s):

2020_KUNSTUITLEEN_EIGENCOLLECTIE_SERIE_03


Download hieronder het formulier voor kunstUitleen Zoeterwoude.